Ontdek de enorme mogelijkheden die het Geomatics Business Park (GBP) biedt voor bedrijven op het gebied van geomatica. Ontdek de andere bedrijven die actief zijn in dezelfde sector. Ontdek de faciliteiten van het goed geoutilleerde gebouw. Ontdek de mogelijkheden om samen te werken: met andere gevestigde bedrijven, maar ook internationaal, en doe hier uw eigen geomatica-ontdekking. Ontdek tenslotte de regio: Flevoland.

Het Geomatics Business Park is een ontdekking voor steeds meer bedrijven die willen groeien in deze nieuwe en aantrekkende markt.

De unieke concentratie aan kennis en netwerken op het gebied van geomatica is nergens anders ter wereld zo makkelijk toegankelijk.

Innovatieve regio

Discover Provincie Flevoland: op zichzelf al een innovatie van een naar ruimte zoekend land. Op de vruchtbare kleibodem is met de nieuwste kennis een moderne samenleving gebouwd. De bijzondere historie is ook de oorzaak van een dynamisch karakter, gekenmerkt door geestdrift, ambitie, gezond opportunisme, enthousiasme en een hands-on mentaliteit. De gehele regio biedt de ruimte die elders in Nederland ontbreekt. Niet alleen fysiek, maar ook organisatorisch en gevoelsmatig: Zonder veel van de belemmeringen van oude tradities en structuren, krijgen ondernemers hier werkelijk de ruimte om te pionieren.

Mooie omgeving

Het GBP is een uitermate prettige plek om te werken. Gelegen in Gemeente Noordoostpolder bij Marknesse. Middenin het groen van het Waterloopbos met daarin de met natuur overwoekerde voormalige schaalmodellen voor diverse mechanische experimenten die inmiddels overbodig zijn, zoals het berekenen van golfhoogtes, waterstroming of dijkbelasting.

Ontdek ook de schilderachtige havenplaatsjes als Vollenhove en Blokzijl om de hoek. Of het waterrijke achterland met het unieke natuurgebied ‘De Weerribben’, mooie meren als Belterwijde en Giethoorn, het ‘Venetië van het Noorden’. Op een kleine 10 minuten van Marknesse ligt zelfs een stukje werelderfgoed: het ingepolderde eiland Schokland.

Toplocatie

Het GBP zelf is dé locatie voor geomaticadienstverleners. De concentratie van gerelateerde specialistische kennis binnen het GBP en bij de buren – het NLR , moderne faciliteiten en beschikbare netwerken die hier is te vinden resulteert in een onovertroffen voedingsbodem voor ambitieuze bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van geomatica.

Ontdek de talloze manieren om samen te werken, markten te bewerken, kennis te delen en de ontdekking van vele andere vormen van synergie die binnen het GBP mogelijk zijn.