Toplocatie voor innovatieve en kennisintensieve organisaties

Het Geomatics Business Park (GBP) is een business en science park voor bedrijven en kennisinstituten die omgevingsinformatie produceren over onze leefomgeving. De basis hiervoor is kennis van processen die zich afspelen op het aardoppervlak. Gebruik van geowetenschappen, aardobservatie en informatietechnologie levert een unieke combinatie op de snel groeiende markt.

Join. Share. Discover.

Het GBP nodigt bedrijven en kennisinstituten uit om zich te vestigen en te profiteren van de vele synergievoordelen die het business park te bieden heeft. De combinatie van gerelateerde specialistische kennis, moderne faciliteiten en beschikbare netwerken die hier is te vinden, resulteert in een onovertroffen vestigingsklimaat voor ambitieuze bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van geomatica.

Binnen het GBP delen de koplopers van de geomaticasector hun schat aan kennis, innovatievermogen en inzicht in (internationale) marktsegmenten. De thematische benadering en de daaruit voortvloeiende mogelijkheden om samen te werken maakt het Geomatics Business Park hét Europees centrum voor de ontwikkeling en levering van op aardobservatie gebaseerde omgevingsinformatie.

De markt ontdekt het grote aantal toepassingsmogelijkheden van geomatica.

Steeds meer bedrijven en kennisinstellingen met groeiambities ontdekken het Geomatics Business Park.

Heeft u het GBP al ontdekt?