‘The Dutch Industrial Landscape’

Eind vorig jaar werd namens het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie een splinternieuw boek gelanceerd over de 9 topsectoren. In het kader van de sector High Tech Systems en Materials (HTSM) leverden Stichting Geomatics Business Park, BMT ARGOSS en de Netherlands Space Office een gezamenlijke bijdrage aan de publicatie.

De auteurs Jaap Jan Brouwer en Giedo van der Zwan van het boek “The Dutch Industrial Landscape” doken in de praktijk van de Nederlandse Industrie. Meer dan 50 cases uit negen topsectoren – Agrofood, Tuinbouw, Lifesciences & Health, High Tech systems, Water, Energie, Chemie, Logistiek en de Creatieve industrie -  worden geanalyseerd en beschreven. Het boek is mooi geïllustreerd en in gebonden vorm te bestellen bij managementboek.nl

Het boek is in een eerste editie van 7000 stuks verspreid onder industriële ondernemingen in Nederland, brancheorganisaties, kennisinstellingen en is een dankbaar promotiemiddel tijdens Nederlandse handelsmissies. Voor een impressie van de publicatie, klikt u hier.